piatok 3. októbra 2014

Veľkoobchod pre kryty, obaly a puzdrá na mobily

Veľkoobchod s krytmi, obalmi a puzdrami na mobily a tablety

E-shop a veľkoobchod s krytmi, obalmi a puzdrami na mobil a tablet


Naša spoločnosť GEN, s.r.o. sa venuje predaju na internete cez eshop www.epuzdro.sk. Naším zákazníkom na eshope poskytujeme široký výber z krytov, obalov a puzdier na mobilné telefóny a tablety. Zákazník si tu môže nájsť kryt, obal alebo puzdro podľa typu mobilného telefónu alebo tabletu, na výber je široká škála vzorov, farieb a materiálov.

Všetky naše kryty, obaly a puzdrá sú legálne, oficiálne prepravené z krajiny pôvodu a preclené. Predaju na eshope sa naša spoločnosť venuje od januára 2015.
Epuzdro.sk prináša svojím zákazníkom okrem puzdier, krytov a obalov na mobilné telefóny a tablety aj iný druh tovaru ako napríklad: dámske kabelky, dámske peňaženky, peňaženky s priestorom na mobil, ochranné fólie a temperované sklá na displej.

Veľkoobchod s krytmi, obalmi a puzdrami na mobil a tablet


ePuzdro.sk sa venujeme aj veľkoobchodnému predaju s krytmi, obalmi a puzdrami na mobilné telefóny a tablety.
Veľkoobchodný predaj umožňuje lacný a jednoduchý spôsob zásobovania pre eshopy, kamenné predajne a ďalších zákazníkov.

Ak vlastníte eshop, kamennú predajňu alebo inú prevádzku a radi by ste využili náš veľkoobchod na kryty, obaly a puzdrá na mobilné telefóny a tablety, neváhajte a kontaktujte nás. Kontaktné údaje pre veľkoobchod nájdete tu.

Ako funguje veľkoobchod s krytmi, obalmi a puzdrami na mobil a tablet?


Niektoré kryty, obaly a puzdrá držíme skladom, niektoré je nutné objednať, avšak dodacia doba sa obvykle pohybuje od 7 - 10 pracovných dní.
Ak máte záujem objednať si kryty, obaly a puzdrá na mobily a tablety alebo by ste chceli nahliadnuť do našich katalógov a cenníkov, pokojne nás kontaktujte ohľadom veľkoobchodnej spolupráce. Kontaktné údaje.

Aký je minimálny veľkoobchodný odber na kryty, obaly a puzdra ?


Pri objednávke krytov, obalov a puzdier, ktoré sú skladom je minimálny veľkoobchodný odber 10 ks.
Ak si objednávate kryty, obaly či puzdrá, ktoré sú na objednávku, minimálny veľkoobchodný odber nie je určený fixne, určený bude až pri konkrétnej objednávke.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára