pondelok 7. septembra 2015

Puzdro MERCURY Goospery Diary Wallet




Peňaženkové puzdrá od spoločnosti MERCURY predstavujú dokonalú ochranu Vášho mobilného miláčika. Telefón je chránený zo všetkých strán proti všemožným vplyvom, nepohode či pádom a navyše ponúkajú puzdrá možnosť inteligentného a pritom minimálneho úložného priestoru - ideálne na jednoduchý nákup či inú príležitosť kedy Vám stačí len mobilný telefón a hotovosť či platobná karta.




 Puzdro je vyrobené z kombinácie plastu, ktorý drží telefón vo vnútri a umelej kože, ktorá sa stará o ochranu a dizajn puzdra.

Vďaka svojej účelovosti a kvalite sa stali z Goospery naozaj veľmi využívané puzdra. Aj preto sa (aj s určitými obmenami) dá zohnať peňaženkové puzdro MERCURY Goospery skoro na každý model mobilného telefónu. 
Pre ilustráciu teda skúsim vymenovať aspoň zopár modelov: iPhone (4-6Plus), Samsung Galaxy A3,A5,A7, Ace, Alpha, Core, E5, E7, S-ková rada (3-6), LG G2,G4, Nehus, L70, L90, SONY M, C3,C4, Z (1-4), HTC One E9,M7,M9, DESIRE 816,820, NOKIA Lumia 830,930,1020 a naozaj mnoho mnoho ďalších.

Aby to teda nebolo len o tvrdení, že je toto puzdro naozaj také kvalitné, že sa robí prakticky na každý model telefónu ukážem Vám na porovnanie moje skoro dvojročné puzdro.
Nové puzdro
Moje používané puzdro



Nové puzdro
Moje používané puzdro







1 komentár:

  1. Ten červený se mi moc líbí, to bych také potřebovala. :)

    OdpovedaťOdstrániť